RØDOVRE KOMMUNE

Rødovre, den 15. august 2021

Til Rødovres kulturelle foreningsliv!

Rødovre Kulturråd vil gerne give en ekstra håndsrækning i form af et økonomisk tilskud til dig og din forenings aktiviteter. For vi skal sammen have Rødovres borgere til igen at komme ud og deltage, også i de kulturelle aktiviteter. Der kan være et tilskud til en aktivitet, I allerede har planlagt eller til noget helt nyt.

Det kulturelle foreningsliv har været mere eller mindre lukket ned i ganske lang tid, ligesom resten af samfundet under Corona-pandemien. Forhåbentligt er det værste nu ovre, og vi kan vende tilbage til mere normale tilstande.

Mange af vores medlemmer og kulturinteresserede borgere tøver forståeligt nok med at deltage aktivt i kulturen i Rødovre – vi skal jo stadig enkelte steder holde afstand til hinanden, spritte hænder m.v. – selvom vi er vaccinerede.

Rødovre Kulturråd vil gerne give dig og din forening en ekstra håndsrækning til jeres virkelyst. I opfordres derfor til at søge om økonomisk støtte til en aktivitet i det kommende halvår.

Vi kan tilbyde et antal kulturelle foreninger et mindre beløb på fra 2.000 til 5.000 kroner – alt afhængig af omfanget af jeres ansøgning. Og eneste ”betingelse” er, at I melder ud, at jeres arrangement gennemføres med støtte fra Rødovre Kulturråd og, at arrangementet er offentligt for Rødovres borgere.

Hold jer ikke tilbage. Vi behandler ansøgningerne ”løbende” og forsøger at få vores midler til at strække så langt som muligt.

Skriv ganske kort til Rødovre Kulturråds kasserer: Thomas Lilliebjerg på e-mail:

Vi vil give dig og din forening en hurtig tilbagemelding.

I ønskes god virkelyst i jeres kulturelle og folkeoplysende virksomhed.

Med venlig hilsen

Svend Aage Branshøj

Formand

Thomas Lillebjerg

Kasserer